Menu

Cart

A Marantz új szabványt állít fel a csúcsminőségű házimozi teljesítménye és rugalmassága terén a zászlóshajó SR7013 receiverrel és az AV7705 processzor/előerősítővel

A Marantz, mint a fejlett audio technológiák vezető cége, most újra emeli a lécet a legújabb házimozi készülékeivel. Az új SR7013 AV receiver és az AV7705 processzor/előerősítő a legendás Marantz hangzást kombinálja mind a filmek, mind pedig a zene számára. Emellett megkapjuk a legkorszerűbb osztályvezető surround hangzást és receivert az egész házat betöltő zenehallgatás lehetőségével, valamint az IMAX Enhanced dekódolást (frissítés után) a magas színvonalú, élénk látvány- és hangélmény érdekében, valamint a HEOS multiroom- ot audio Alexa hangvezérléssel.
Ezenkívül a cég mindkét modellre ötéves garanciát vállal, ha a tulajdonos 2018. október 1. és 2019. március 31. között regisztrálja a készülékét a www.marantz.eu/5years oldalon. Ez a kiterjesztett garancia vonatkozik a már rendelkezésre álló SR8012 AV receiverre és az AV8805 processzor/előerősítőre is.

SR7013: a végső integrált megoldás az igényes házimozi és zenerajongók számára
A Marantz AV-receiverek zászlóshajójaként az SR7013-t úgy tervezték meg, mint a végső egydobozos jelfeldolgozó és erősítő megoldást azok számára, akik fanatikusak mind a filmek, mind a zene iránt. Legyen szó akár filmzenéről, a kedvenc tévéműsorairól, ultra-magas felbontású audio fájlokról (akár DSD 5.6-ig) vagy zene streamingről, az SR7013 a Marantz elismert hangminőséget nyújtja. Mondez köszönhető az egyedülálló hang tuningnak, a transzformátornál és a jelfeldolgozásnál alakmazott új alkatrészeknek, az audiofil digitál-analóg konverziónak és a Current Feedback előerősítő rész Marantz HDAM technológiával együtt való alkalmazásának. Van a fedélzeten még egy kiváló minőségű phono panel is azok számára, akik szeretnék a zenéiket bakelitről hallgatni.
Az SR7013 kilenc, egyenként 200 W-os erősítő csatornával rendelkezik, két mélysugárzó kimenettel, hogy kihozza a maximumot a Dolby Atmos, a DTS:X / DTS Virtual:X és Auro 3D hanganyagokból, valamint rendelkezik a 11.2- csatornás jelfeldolgozással és előerősítő kimenettel is, hogy továbbfejleszthesse rendszerét egy még jobban magával ragadó hangzásért. Ez egyike az első házimozi termékeknek, amelyek IMAX Enhanced funkcióval rendelkeznek: ingyenes firmware-frissítéssel lesz elérhető, ez összesíti az IMAX digitálisan újrakevert 4K HDR tartalmat és a DTS audio technológiát, kombinálva az új minőségi szintet látványban és hangzásban.
Nem kevesebb, mint nyolc HDMI bemenet - beleértve az egyiket az előlapon - és három kimenet lehetővé teszi az SR7013 számára, hogy kezelje a legfrissebb (és jövőbeli) 4K video formátumokat - 4K/60Hz teljes átvitelű jeltovábbítással, 4:4:4 szín felbontással , HDR és BT.2020, valamint Dolby Vision kompatibilitással és a Hybrid Log Gamma funkcióval. A régebbi videoformátumokat akár 1080p és 4k Ultra HD (60Hz) formátumra is fel tudja konvertálni, analóg video bemenő jelet konvertálhat HDMI-re, és támogatja az eARC-t az egyszerűbb, nagy felbontású házimozi hang csatlakoztatáshoz.
A rugalmas surround hang erősítés lehetővé teszi a különféle 3D audio konfigurációkat, beleértve a diszkrét magasság csatornákat is, a teljes 11 csatornás DTS:X konfigurációtól egészen az 5.1.2-, 5.1.4-, 7.1.2- vagy akár 7.1.4-csatornás Dolby Atmos kiépítésig - egy további sztereó erősítővel. Az ilyen rendszerek beállítását egyszerűsíti az Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás, valamint az Audyssey Dynamic Volume, az LFC, az EQ HT és a Dynamic EQ, melyek beállítását a beépített telepítő segéd és a továbbfejlesztett grafikus felhasználói felület segíti. Az SR7013 az opcionális Audyssey alkalmazással is használható a surround beállítások és a hangsugárzók/helyiségek kompenzációjának testreszabásához, így a felhasználó bármilyen térben tökéletes hangot érhet el.
A webes felhasználói felület az SR7013 távolról történő eléréséhez és vezérléséhez használható, és az egyéb egyéni telepítési funkciók közé tartozik a Smart Remote Management, a Domotz és ihiji támogatás, valamint a HDMI Diagnostics a forrás-receiver-eszköz csatlakozás elemzéséhez és optimalizálásához.
Az SR7013 a zenét ultra-nagy felbontásban (DSD 5.6MHz-ig) képes lejátszani a hálózati tárolóról vagy az USB- meghajtókról, és hozzáférést biztosít a következő streaming szolgáltatásokhoz: többek között a Deezer, az Internet rádió, a Spotify Connect, az Amazon Music és a Tidal. Emellett beépített Bluetooth-tal és AirPlay2 képességgel rendelkezik a vezeték nélküli streaminghez a hordozható eszközökről és számítógépekről. A HEOS integráció azt jelenti, hogy kombinálható más HEOS-képes termékekkel, a vezeték nélküli hangszóróktól a távoli erősítőkig és receiverekig, és egy teljes multiroom zenei rendszert hozhat létre, amelyet a HEOS alkalmazás vezérel. Mi több, az Alexa HEOS HOME ENTERTAINMENT képesség lehetővé teszi az SR7013 hangvezérlését egy Amazon Echo eszközről.
Mindez a rugalmasság még a HDMI kimenetekre is kiterjed, így további helyiségekben is táplálhat képernyőket. Az SR7013 rendelkezik a teljesítménnyel, amely képes egy teljes csúcskategóriás házimozi és zenei rendszer vezérlésére és teljesítményére a híres Marantz hangzással, valamint biztosítja a kiváló video minőséget is.

SR7013 - fontosabb jellemzők:
• 9.2 csatornás AV Receiver
• 11.2 csatornás audio jelfeldolgozás
• 9x200W-os Marantz erősítő csatornánként
• Marantz Current Feedback és HDAM-ek, valamint külön DAC mindegyik csatornán
• Nyolc HDMI bemenet és három kimenet 4K Ultra HD-vel (60Hz) és video felskálázás 4K-ra (50/60Hz)
• 11.2 csatornára bővíthető az előerősítő kimenet segítségével
• 3D-s hangzás az Auro 3D, Dolby Atmos és a DTS:X / Virtual:X segítségével
• IMAX Enhanced kompatibilitás egy ingyenes firmware frissítést követően
• Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume és Dynamic EQ; kompatibilis az opcionális Audyssey
alkalmazással
• Zenelejátszás akár DSD5.6MHz-ig, plusz Deezer, internet rádió, Spotify Connect, Amazon Music és Tidal
• Elülső panelen USB audio bemenet
• Beépített HEOS multiroom, Alexa hangvezérléssel vezérelhetők (ahol elérhető) a főbb funkciók a HEOS
Home Entertainment képesség által
• Marantz Remote app vezérlés
• Bluetooth és Apple AirPlay2 vezeték nélküli zene streaming
• Mozgó mágneses phono bemenet egy bakelit lemezjátszóhoz
• 2,4/5 GHz-es Wi-Fi a zsúfolt vezeték nélküli környezetekhez
• Könnyű beállítás és vezérlés, valamint energiatakarékos Intelligens ECO mód
• Ötéves garancia amennyiben regisztrálálja 2019 március 31-ig a www.marantz.eu/5years oldalon
AV7705: 11.2 csatornás processzor/előerősítő a végső 3D surround, hi-res streaming és multiroom élményhez
Azok számára, akik ki szeretnék építeni a saját, egyedi high-end házimozi és audio rendszerüket, az AV7705 az SR7013 felett egy sokkal magasabb minőségi szintet jelent - és több - plusz 11.2 csatornás jelfeldolgozást és 13.2 csatornás kimenetet kínál mind az RCA, mind pedig a szimmetrikus XLR csatlakozásokon.
Az SR7013 minden funkciójával fel van vértezve, de az AV7705 még többet elhoz a híres Marantz hangzásból, legyen szó akár mozifilmekről, kedvenc TV-műsorokról, hálózaton tárolt zenei vagy streaming szolgáltatásokról.Úgy tervezték, hogy a 7 csatornás Marantz MM8077, az ötcsatornás MM7055 vagy a kétcsatornás MM7025 végerősítőkkel együtt használva az AV7705-öt, a felhasználó számára lehetővé válik, hogy egy teljes 11.2 csatornás rendszert valósítson meg. Vagy most egy egyszerűbb 7.1 csatornás rendszerrel induljon el, majd később kibővítse azt. Természetesen az AV7705 képes kezelni az aktuális 4K video formátumokat, valamint a 3D audio formátumokat, az Auro 3D, a Dolby Atmos és a DTS:X / Virtual:X hangot, valamint az IMAX ENHANCED funkciót is egy következő frissítés után.
Az SR7013 minden zenelejátszási funkcióját tartalmazza, beleértve a hálózati / USB / streaming lejátszást, a Bluetooth-ot és az AirPlay 2-t, és integrálható egy Alexa hangvezérléssel kompatibilis HEOS multiroom rendszerrel is.

AV7705 - fontosabb jellemzők:
• Ugyanazok a funkciók, mint az SR7013-nál, de nem tartalmaz végerősítő egységet; 11.2 csatornás XLR előerősítő kimenet, 11.2 csatornás RCA előerősítő kimenet
• Kiváló minőségű előerősítő panel egy HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) modullal csatornánként
• Tápegység az előerősítő fokozathoz audiofil minőségű ELNA kondenzátorokkal
• Az érzékeny áramkörök kiterjesztett árnyékolása

 

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció