Menu

Cart

Új Phono Signature tesztek – a Cyrus phono fokozata még mindig a legjobbak között

A Cyrus istállójának már jó ideje állandó tagja a klasszikus szériába tartozó Phono Signature, de két friss teszt is megjelent a brit gyártó ikonikus termékéről, ami csak azt bizonyítja, hogy mennyire is jó termékről van szó.

 

 

Az első tesz a Stereonet oldalán a legendás hifi kritikus Jimmy Hughes véleményezte a Cyrus Phono Signature-t.

Imádta, hogy mennyire felhasználóbarát, mindenekelőtt pedig:

„Nagyon tetszett, hogy a távirányítóval lehet a beállításokon változtatni. Ez határozottan egy gyökeres változás; nem kell kompromisszumot kötni, hogy ugyanaz a méret jó lesz mindenkinek, ami remélhetőleg minden helyzetet lefed.”

Azonnal észrevette a dinamikai teljesítményt is:

„Az eredeti felvétel, ami nem éppen DG legrészletgazdagabb vagy dinamikusabb felvétele, általában egy kicsit gyengén és laposan szól. Már vagy harminc éve megvan ez az LP, és mindig is csak átlagos volt a hatás és dinamika tekintetében. Azonban a Phono Signature-ön 70 dB-re állítva a gaint a felvétel átalakult, sokkal fókuszáltabb és elevenebb lett, mint ahogy azt előtte valaha hallottam.”

A végső ítélete is egyértelmű dicséret:

„A Phono Signature határozottan lenyűgözött. Biztonsággal mondhatom, hogy az egyik legjobb phono fokozat, amit valaha használtam, ami képes kihozni a legjobbat szinte bármelyik hangszedőből, legyen MM vagy MC. Olyan finom részleteket képes megmutatni, mint nem sokan.”

https://www.stereonet.co.uk/reviews/cyrus-phono-signature-phono-stage-review

 

A másik egy német teszt volt a “lite”-tól, ami az egyik legelismertebb európai online teszt oldal.

Szerették a Cyrus részletek iránti figyelmét:

“A fícsörök és a kifinomultság a Phono Signature az alapkompetenciók terén is tündököl. Az erősítő topológiánál a Cyrus külön figyelmet szentelt a lehető legrövidebb jelutaknak és tiszta árnyékolásnak.”

A Stereonethez hasonlóan ők is észrevették a jelentős szintlépést, amit a PSX-R2 nyújt:

„És egy tényleg jelentős változás a hangban: a Phono Signature kapott egy upgradet a PSX-R2 külső táp formájában – és azonnal kikerekedett a szemünk.”

De ismét a hang összképe az, ami a Phono Signature-t megkülönbözteti a trónkövetelőktől:

“Mahler zenéje kivirágzik abban a dimenzióban, ahova a zenekar is kiterjed – és csodálatos felszabadulást tapasztalunk, olyan szabadságot, amit még nem tapasztaltunk. Az egyes hangszerek plaszticitása és reprezentációja is kiváló.”

Az ítélet ismét tele van szuperlatívuszokkal:

„A Cyrus Phono Signature bebizonyítja, hogy egy vinyl virtuóz, aminek okos fícsörjei is vannak. A Phono Signature szenzációs reprodukciót biztosít, főleg, ha az árcédulát is figyelembe vesszük.”

https://www.lite-magazin.de/2021/04/cyrus-phono-signature-vinyl-virtuose-mit-cleveren-features/

 

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció