Menu

Cart

Cocktail Audio N25 hálózati zenelejátszó

 

Az új Cocktail Audio N25 egy kivételesen fejlett hálózati audió lejátszó készülék, amely a digitális zenelejátszással szemben támasztott valamennyi jelenlegi követelmény teljesítésére alkalmas, és természetesen felkészült a holnap digitális világára is.

Az elegáns, slim kivitelű készülék lelke egy Sabre32 Reference DAC digitális/analóg jelátalakító áramköri lapka, valamint egy 1,0 GHz-es órajellel működő kétmagos ARM Cortex A9 processzor. Az N25 fejlesztése és gyártása során a Cocktail Audio a gyakorlatban már bizonyított és jól bevált technológiákat alkalmazta; ezek adták a hardver áramköreinek és a működtető program fejlesztéséhez is a biztos alapokat. A teljes rendszer létrejötte a házon belüli kutató-fejlesztő részleg munkájának az eredménye, akiknek a célja az volt, hogy a készülék a lehető legmagasabb minőségű hangzást tudja nyújtani, s tegye mindezt egyszerű, könnyen elsajátítható és átlátható kezelhetőség mellett.

Az N25 előlapja 10 mm vastag, CNC szerszámgépekkel precízen megmunkált alumínium lap, amelyet egy merevített, vastag lemezekből hajlított fém házhoz rögzítettek. Ez a stabil és merev készülékház a nemkívánatos rezonanciák csökkentésével csúcsminőségű lejátszást tesz lehetővé.

A készülék csúcsminőségű lejátszást biztosít a helyi USB tárolóról, az otthoni hálózaton, hálózati eszközökön, például NAS-rendszeren tárolt, a főbb digitális adatfolyam szolgáltatóktól érkező digitális audió fájlok, az internet-rádiók, a DAB+/FM-URH rádióvevő által vett műsorok, illetve az aptX HD Bluetooth csatolón keresztül érkező, vagy a Spotify Connect rendszert alkotó források, az Airplay funkciót támogató iOS alapú mobil eszközökről és számos más forrásból származó digitális zenei felvételek esetében. Az N25 opcionálisan Bluetooth jeladóként is működhet, ezáltal az N25-ös készülékben tárolt zenei felvételeket élvezheti Bluetooth fejhallgatókon vagy hangsugárzókon. A készülék a legtöbb digitális audió formátumot, így például a DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF és más egyéb állományokat is felismeri és kezeli.

Otthoni komplett és kényelmes zenerendszerként használva az N25 nem csak a Cocktail Audio csapata által sok éven át nagy gondossággal fejlesztett többhelyiséges megszólalási lehetőséget (Group Play, csoportos lejátszás) biztosítja, de a HDMI ARC bemenetén keresztül akár a TV-készülékkel is összeköthető. Emellett az opcionális extra kiegészítőkkel felszerelve a készülék akár zenei kiszolgálóként, aptx Bluetooth jeladóként és még sok egyéb célra is használható.

 

 

Az 1,0 GHz-es órajellel működő kétmagos ARM Cortex A9 processzor köré kiváló minőségű, válogatottan alkatrészekből és a Cocktail Audio kiforrott technológiájával gondosan megépített készülék a saját fejlesztésű programokkal a napjaink digitális audió formátumainak minőségi lejátszásával kapcsolatos valamennyi elvárásnak megfelel, kiváló hangzásteljesítményt és sokrétű szolgáltatást nyújt.
Az N25 gyártása során csak első osztályú alkatrészeket használtak, mint amilyen például az audiofil ES9018K2M DAC áramköri lapka, emellett a legkorszerűbb áramköri tervezési technológiát alkalmazták, külön-külön tiszta tápegységet építettek az analóg és a digitális egységek tápellátására, emellett a jel-utakat is a lehető legrövidebbre tervezték. A fáradozásaikat szokatlanul tiszta, transzparens hangzás igazolja.

Az N25 egyik legfontosabb szerkezeti eleme a Sabre³² ES9018K2M referencia minőségű DAC (digitális/analóg jelátalakító) lapka, amely révén a készülék audiofil digitális/analóg jelátalakító egységként is használható. Hangzása rendkívül dinamikus, alacsony torzítás mellett, így kiváló minőségben tudja lejátszani a CD lemezeit, vagy táplálhatja a készüléket más digitális audió forrásjellel is.

Az N25 számos különféle csatlakoztatási lehetőséget kínál: Digitális audió bemeneteket (koaxiális és Toslink optikai), HDMI ARC aljzatot, 3 USB fogadó aljzatot találunk a bemeneti oldalon, a kimeneti oldalon pedig (koaxiális/optikai) digitális audió, analóg audió kimenetek, USB be-/kimenetek, HDMI kimenet, GigaFast Ethernet LAN, stb. találhatóak. A készülék ezenfelül egy DAB+ és FM/URH rádió vevőegységet kapott, amellyel kiváló minőségben hallgathatja a digitális és analóg rádióadók műsorait, vagy csúcsminőségű felvételt is készíthet a rádióműsorokról a külső USB tárolóegységekre vagy egy NAS tárolóra. A készülék öt DAB+/FM-URH rádióadó adatait tudja elmenteni a memóriájában. Ezeket a memóriahelyeket az előlapon található öt gombbal választhatja ki.
A készüléken egy USB Audio Class 2.0 szabványú bemenetet is talál, így az N25 USB digitális/analóg jelátalakítóként (DAC) is használható. A készülékhez akár egy USB DAC, vagyis külső digitális/analóg jelátalakító is csatlakoztatható, ez esetben az N25 sokoldalú és kivételes képességekkel felvértezett digitális adatfolyam fogadó és kezelő, valamint zenei kiszolgáló képességeit hasznosíthatja. A csatlakoztatott eszközök például az USB tárolóeszközök és a készülék közötti gyors és biztonságos digitális adatátvitelhez az N25 2 db. nagysebességű USB 3.0 fogadó aljzattal van felszerelve a hátlapján, az előlapon pedig ezt a célt egy USB 2.0 szabványú fogadó aljzat szolgálja.

Az előlapján található nagyfelbontású, 4,6“ széles TFT LCD segítségével a Cocktail Audio intuitív grafikus kezelőfelületének (GUI) használatával kényelmesen vezérelheti a készülék valamennyi funkcióját. HDMI ARC bemenet
Az N25 egy HDMI ARC (Audio Return Channel, visszatérő hangcsatorna) bemenettel is el van látva, így a TV-készüléket is úgy csatlakoztathatja, hogy a TV-adások hangja is az N25-ös készülékhez csatlakoztatott hangsugárzókon szólaljon meg. A külső képernyőn, megjelenítő eszközön nagyobb méretben láthatja a GUI grafikus kezelőfelületet, de akár diavetítést is rendezhet a készülékhez csatlakoztatott tárolóeszközökön található digitális fényképekből, miközben aláfestésként a zenegyűjteményéből válogatott felvételeket hallgathat. Arra is lehetőség van, hogy a hangkimenethez egy nagyobb teljesítményű AV rádióerősítőt, vagy hasonló eszközt csatlakoztasson.

 

 

A Cocktail Audio saját programfejlesztő csapata egy többhelyiséges (Group Play) funkciót is fejlesztett a készülékhez, így akár nagy felbontásban is, akár DSD, MQA, 192 KHz-es/24 bites HD FLAC, WAV fájlokat is lejátszhat szaggatásmentesen egyszerre több helyiségben is a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Szólhat akár ugyanaz a felvétel mindegyik helyiségben egyszerre, de arra is van mód, hogy ugyanaz a felvétel jobb, illetve bal csatornaként szóljon egyszerre két készüléken tökéletes szinkronban. Ugyanazon a hálózaton belül szabadon küldhet oda-vissza felvételeket, digitális zenei állományokat a Bluetooth csatolón keresztül.
Az N25 'Roon Ready', vagyis végpontként ezen funkció fogadására késznek van minősítve, így az N25-ös készüléket a Roon protokollal, a digitális zenei fájlformátumok elérésére legalkalmasabb technikával is vezérelheti.
Az iOS alapú eszközökön tárolt digitális zenei felvételeit is meghallgathatja, de az N25 a Spotify digitális tartalomszolgáltató szinte kimeríthetetlen kincsestárát is elérhetővé teszi.
Az N25 az MQA fájlformátumot is felismeri és kezeli, mivel teljes mértékben kompatibilis az MQA követelményrendszerével.

Kényelmesen, a karosszékében hátradőlve vezérelheti az N25 valamennyi funkcióját a könnyen testre szabható MusicX NEO alkalmazással, amit a házon belüli kutató-fejlesztő csapat fejlesztett gondos munkával, hogy még egyszerűbbé és kézhez állóvá tegye a készülék kezelését.
Sok ezernyi Internet-rádió műsorát élvezheti, de a készüléken keresztül a Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer, Napster, Qobuz, HighResAudio, stb. gyorsan növekvő digitális zenetáraihoz is hozzáférhet. Az N25 a legtöbb széles körben elterjedt fájlformátumot ismeri és kezelni tudja, így például az MQA, DSD (64/128/256), DXD (24 bit/352,8 kHz), PCM, 24 bit/192 kHz, WAV/FLAC, AAC, CAF, ALAC, AIFF, AIF, MP3, APE/CUE, Ogg, M3U, PLS, stb. formátumban rögzített digitális zenei állományokat is kiváló minőségben szólaltathatja meg a készülékkel.

Az okostelefonokon futtatható MusicX NEO alkalmazással a hálózatra csatlakoztathatja az N25-ös készüléket, hogy digitális adatfolyamokat fogadhasson és küldhessen a hálózatra csatlakoztatott egyéb készülékekről és készülékekre. Ilyen lehet például egy NAS tároló, a PC-k megosztott mappája, mindez távolról is vezérelhető. Az N25 támogatja a széles körben elterjedt hálózati protokollokat, így például az UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client, stb. szabványokat. Zenéket küldhet, vagy fogadhat az N25 segítségével, ha csatlakoztatja hozzá a külön megvásárolható Bluetooth jeladó modult. Ezzel Bluetooth fejhallgatót, vagy hangsugárzót csatlakoztathat a készülékhez, illetve egyéb eszközökről fogadhat digitális adatfolyamot a Bluetooth csatolón keresztül. Az opcionális N25 Bluetooth jeladó modul támogatja az ismert, így az SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD kodekeket. * Ehhez meg kell vásárolnia és csatlakoztatnia kell az opcionális Bluetooth jeladó modult. Zenei adatbázis hozható létre a beszkennelt metaadatok felhasználásával a csatlakoztatott USB tárolóeszközön

Az N25-ös készülékhez egy külső USB adattárolót csatlakoztatva hatalmas mennyiségű zenei felvételt tárolhat a rendszeren. Az N25 feltérképezi az USB adattárolón tárolt zenei felvételeket és a metaadatai felhasználásával egy zenei adatbázist épít fel anélkül, hogy magukat a felvételeket be kellene töltenie a memóriájába.

Az N25 készülékbe egy intuitív és nagy teljesítményre képes zenei adatbázist építettek, amely egyszerű és kényelmes funkciókkal biztosítja a zenei gyűjteménye kezelését. Ilyen a SEARCH keresési, a listanézet szöveg vagy lemezborító alapján, a SORT rendezési és a különféle megtekintési (album, előadó, stb.) funkció. A gyorsabb böngészés érdekében módosíthatja az egyes albumokról, felvételekről, fájlokról tárolt információt, vagy újabb adatokat adhat meg. A vezeték nélküli hálózati kapcsolat biztosításához egy USB WiFi kulcs vásárolható.
A böngészője NET megosztási funkciójával adja hozzá a megosztott fájlokat az N25-ös készülékhez! Az N25 ezután kiolvassa a NAS meghajtó megosztott mappáiban található zenei felvételek meta adatait és abból egy zenei adatbázist (Music DB) épít fel anélkül, hogy magukat a fájlokat, felvételeket be kellene töltenie a készülék memóriájába.

 

Forrás: Hifipiac.hu

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció