Menu

Cart

Új Anthem AV processzorok és házi-mozi rádióerősítők érkeznek

 

Belehúz az idei év végén az Anthem a házi-mozi szegmens bővítésébe, és a méltán híres AV termékvonalát kettő új AV processzorral és három AV rádióerősítővel gazdagítja, melyek mindegyike jóval sokrétűbb és nagyobb tudású, mint az elődje volt.

A decemberben érkező új készülékek a következő modellek lesznek.

AVM 70 AV-processzor: Egy 15.2 csatornás A/V előerősítő/jelfeldolgozó processzor Dolby Atmos, DTS:X és kibővített IMAX támogatással, valamint ARC (Anthem Room Correction) teremakusztika korrekcióval. HDMI v2.1 8K-ra frissíthető.
AVM 90 AV-processzor: Egy 15.4 csatornás A/V előerősítő/jelfeldolgozó processzor Dolby Atmos, DTS:X és kibővített IMAX támogatással, valamint ARC (Anthem Room Correction) teremakusztika korrekcióval. HDMI v2.1 8K-ra frissíthető.
MRX 1140 AV-receiver: 15.2 csatornás előerősítővel és 11 csatornás végerősítővel rendelkező A/V rádióerősítő Dolby Atmos és DTS:X jelfeldozással, valamint kibővített IMAX támogatással. Csatornánként 140 Watt szinuszos teljesítmény 8 Ohmon. ARC (Anthem Room Correction teremakusztika korrekció). HDMI v2.1 8K-ra frissíthető.
MRX 740 AV-receiver: 11.2 csatornás előerősítővel és 7 csatornás végerősítővel rendelkező A/V rádióerősítő Dolby Atmos és DTS:X jelfeldozással, valamint kibővített IMAX támogatással. Csatornánként 140 Watt szinuszos teljesítmény 8 Ohmon. ARC (Anthem Room Correction teremakusztika korrekció). HDMI v2.1 8K-ra frissíthető.
MRX 540 AV-receiver: 7.2 csatornás előerősítővel és 5 csatornás végerősítővel rendelkező A/V rádióerősítő Dolby Atmos és DTS:X jelfeldozással, valamint kibővített IMAX támogatással. Csatornánként 140 Watt szinuszos teljesítmény 8 Ohmon. ARC (Anthem Room Correction teremakusztika korrekció). HDMI v2.1 8K-ra frissíthető.

 

 

A megszokott műszaki adatoknál azonban sokkal beszédesebb az a tény, hogy a gyártó szakemberei lényegében teljesen új alapokra helyezték a készülékek működését, a digitális adatfolyam kezelő pedig Apple AirPlay / AirPlay 2, Chromecast, Bluetooth, Spotify Connect (hamarosan!) és Roon (hamarosan!)támogatást is biztosít. Az ARC Genesis szobaakusztikai optimalizáló rendszer a korábbinál is pontosabb mikrofonnal érkezik, ami bármely környezetben minden eddiginél pontosabb és precízebb méréssorozatot, ezáltal valóban optimális beállítást tesz lehetővé. A készülékek ezenfelül modernebb külső megjelenéssel, és menü navigációs funkcióval kiegészített nagyfelbontású kijelzővel rendelkeznek. Az Anthem Web User Interface hálózatalapú kezelőfelület pofonegyszerűvé teszi a készülék beállítását. A beállító menü az okostelefonon, táblagépen vagy noteszgépen futó böngészőből is futtatható. Az erősítő matrix révén újrarendezheti az erősítőcsatornákat, például az éppen nem használtakat a 2-es helyiséghez, vagy akár a térhangsugárzók illetve a felső hangzástérbe sugárzó hangsugárzók meghajtásához is rendelheti, sőt a legfontosabbnak vélt hangsugárzók kettős erősítéséhez is felhasználhatja. Az objektumorientált audió kodekeket a legújabb DTS Virtual X rendszer támogatására frissítették. Egyes modelleknél (MRX 1140, AVM 90 és AVM 70) az objektumorientált audió kodekeket a DTS:X Pro legújabb változatának támogatására frissítették. Az új elektronikai alapok, legfeljebb 15.4 csatornás kiépítést tesznek lehetővé, a HDMI 2.0b HDCP 2.2 kompatibilis, a hardver, HDMI 2.1 (8K) változatra frissíthető. Egyes modelleken 4 mélynyomó kimenet található, az ARC Genesis pedig külön-külön tudja beállítani és optimalizálni az egyes mélynyomók frekvenciamenetét és késleltetését. Független HDMI 2. helyiség kimenet az MRX 1140, MRX 740, AVM 90 és AVM 70 modelleken. A továbbfejlesztett visszatérő hangcsatorna (ARC) már a nagyfelbontású hangot is fogadni tudja a TV készülékről, így a hang egyetlen HDMI kábelen keresztül érkezik az AVM/ MRX készülékekhez.

Az új ARC a felhasználó kezébe adja a lehetőséget, hogy lényegében egy korszerű audió laboratórium eszköztárával érhesse el a lehető legjobb hangzást az otthonában. Az ARC elég kifinomult ahhoz, hogy hallható javulást érjen el a rendszer hangzásában, a használata pedig pofonegyszerű, így nem igényel előképzettséget. A segítségével néhány egyszerű lépéssel állíthatja be a készülék hangzását, szabhatja azt az adott akusztikai körülményekhez és adottságokhoz, olyan szinten, amit korábban csak a sok ezer dollárba kerülő professzionális rendszerektől remélhetett.

 

 

Az Anthem hálózatalapú kezelőfelületét a készülék minél egyszerűbb beállításának támogatására tervezték. A kezelőfelület okostelefonon, táblagépen, vagy noteszgépen is használható a megszokott hálózati böngészőn keresztül. Semmi sem lehet egyszerűbb, mint az on-line konfigurálás a böngészőn keresztül elérhető kezelőszervekkel. Az egyedileg erre a célra tervezett adaptív kezelőfelület bármilyen hálózatképes eszközön futtatható. Segítségével mindazon funkciók és paraméterek beállíthatók, amiket az AVM/MRX sorozaton egyáltalán beállíthatónak terveztek. A készülék felhasználói vagy a készüléket üzembe helyező szakemberek egyaránt elérhetik a beállító rendszert a hálózati böngészőn keresztül, segítségével az AVM/MRX készülékcsalád egyszerűen és könnyen üzembe helyezhető, és könnyen optimalizálható a működése. A beállító program okostelefonon, táblagépen, noteszgépen egyaránt futtatható, ilyen módon bárhol és bármikor, akár a készülék üzeme közben is elvégezheti a funkciók beállítását vagy finomhangolását.

Az új ARC Genesis program számos, az ARC funkciót támogató Anthem vagy Paradigm terméken futatható program. Ez a programváltozat már Mac és Windows gépeken egyaránt futatható, az új célgörbe beállítási lehetőségek segítségével a legmélyebb és a legmagasabb frekvenciák is állíthatóak, a program továbbfejlesztett algoritmus alapján működik és számos egyéb új szolgáltatást nyújt. Az ARC Genesis visszafele kompatibilis számos, az ARC vagy PBK funkciót támogató Anthem és Paradigm termékkel A teljes listát az AnthemARC.com oldalon találja meg. Az Anthem teremakusztika korrigáló program ezen harmadik generációja fontos előrelépést jelent az adott helyiség akusztikai hibáinak számos különféle megoldással történő javítása terén. Az ARC Genesis jelentős mértékben javítja a kompatibilis hangsugárzók vagy elektronikák hangzásteljesítményét, miközben megőrzi az adott helyiség egyedi jellemzőit. Az egyedi fejlesztésű digitális jelfeldolgozási (DSP) megoldásokkal és (az ARC és PBK funkciókat támogató termékekkel együtt szállított) kalibrált mérőmikrofonnal elképesztő mértékű javulás érhető el a rendszer hangzásában. A mellékelt ARC mikrofon szintén egy új fejlesztésű eszköz. Az ARC Genesis Mac vagy PC alapú gépen egyaránt futtatható és a gyártó szerint jelenleg a leghatékonyabb eszköz arra, hogy az elérhető legjobb hangzásminőségben szólaljanak meg a felvételek az otthonában. A program igen sokrétű funkcióválasztékkal rendelkezik. Innen tölthető le ingyenesen: AnthemARC.com

 

Valamennyi új Anthem AVM processzor és MRX rádióerősítő sokrétű digitális adatfolyam kezelési funkcióval rendelkezik, melynek segítségével a helyi tárolóeszközön tárolt, vagy az interneten elérhető zenei felvételeket szólaltathat meg a készülékkel magas hangzáshűséggel. Az Anthem igen gyors adatfeldolgozási sebességének és a csúcsminőségű DAC áramkörökből épített kiváló digitális/analóg jelfeldolgozó egységének köszönhetően a hangzásminőség ugyanolyan jó, mintha egy CD lemezt hallgatna, sőt, egyes esetekben a nagyfelbontású digitális adatfolyam még jobb hangminőséget is biztosít, mint a CD-lemez, megközelítve az SACD, a DVD-A, vagy a Blue-ray audió hangminőségét.

 

 

Mindegyik AVM/MRX készülék támogatja az Apple AirPlay és AirPlay 2 funkciót, amely révén a felhasználó tartalmat, illetve a helyi hálózaton tárolt felvételeket küldhet át bármely AirPlay kompatibilis eszközre. Az AirPlay 2 használatával egyszerre több készüléken is folyhat a lejátszás, így otthona akár mindegyik helyiségben szólhat a zene.
A Google Chromecast támogatás lehetőséget ad arra, hogy bármely Android-alapú készülékről, például az okostelefonjáról, táblagépéről vagy noteszgépéről tartalmakat küldjön át bármely AVM/MRX készülékre. Bármit, amit az okostelefonján is meg tud hallgatni, közvetlenül átküldheti az Anthem rádióerősítőre vagy jelfeldolgozó egységre.
Valamennyi AVM/MRX készülék támogatja a Bluetooth csatolót, amely segítségével a telefonokon, táblagépeken és noteszgépeken, vagy más mobil eszközön tárolt zenei felvételeket küldhet át megszólaltatásra a készülékeinkre.

Az új modellekkel szintén elérhető IMAX ENHANCED, vagyis a feljavított IMAX az egyetlen módja annak, hogy otthoni körülmények között tapasztalhassa meg az IMAX legendásan jó kép- és hangzásminőségét, valamint képméretét. Az IMAX Enhanced a digitálisan újra feldolgozott 4K HDR tartalom és a DTS audió technológia sikeres ötvözete, amelyet csak a legkifejlettebb elektronikai eszközök és digitális adatfolyam továbbító eszközök képesek hitelesen megjeleníteni és megszólaltatni.

 

 

Forrás: Hifipiac.hu

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció