Menu

Cart

A Denon négy Special Edition termékkel ünnepli a 110 éves évfordulóját

Az új Anniversary Edition A/V erősítő, integrált erősítő, SACD lejátszó és hangszedő kategóriájában a legjobb audio minőséget és dizájn kínálja.

 

Denon A110 AnniversaryProducts 20200908183004721

 

Ma a Denon® - mely 1910 óta a világ vezető prémium otthoni szórakoztató és personal audio termékeinek gyártója - négy új élvonalbeli terméket jelentett be a márka 110 éves évfordulója tiszteletére. Ezek a modellek a Denon AVC-A110 A/V erősítő, a PMA-A110 integrált erősítő, a DCD-A110 SACD lejátszó és a DL- A110 MC hangszedő, melyeket a legmagasabb színvonalon terveztek és gyártottak, kihasználva a Denon évszázados tapasztalatát a csúcskategóriás audio komponensek gyártásában. Mindegyik új jubileumi termék exkluzív ezüst-grafit színnel, 110 Anniversary logóval rendelkezik az előlapon, és a Denon hangmesterek aprólékosan hangolták mindet, hogy megkülönböztessék őket a standard modellektől. Ezenkívül minden új termékhez tartozik egy külön eredetiségigazolás, 
a Denon főmérnökének jóváhagyásával és ötéves garanciával . Mind a négy 110 éves jubileumi terméket kizárólag a japán Shirakawa-i Denon gyárban gyártják, és a szállítás előtt kiterjesztett minőségbiztosítási folyamaton mennek keresztül.

A kiváló audio minőség meghatározása 1910 óta 1910-es megalakulása óta a Denon következetesen előremozdította az audioipart. Legkorábbi éveiben a márka gyártotta Japán első fonográfját, később létrehozta Japán első professzionális lemezrögzítőjét, amellyel Hirohito császár hangjának első hangfelvételét készítették a második világháború végén. Talán az egyik legjelentősebb esemény az volt, amikor a Denon 1985-ben bevezette az első CD-ROM formátumot, amely tagadhatatlanul átalakította az audio és a szórakoztatás jövőjét. Az évtizedek folyamán a Denon számos alkalommal debütált elsőként az új technológiák terén az iparágban, a világ első DVD-Audio és SACD lejátszására képes Universal Blu-ray lejátszótól kezdve az első 8K AV receiverekig. A ma bejelentett négy új, mesterien kidolgozott 110 Anniversary termék nem kivétel a páratlan kaliberű innováció és design alól.

A márkát a Denon-nál dolgozó összes kolléga és emellett a hűséges rajongók is életben tartják. A zene és a film iránti szeretet teszi lehetővé a Denon számára, hogy folytassa az audio jövőjének tervezését generációról generációra. A márka évfordulójának megünneplése alkalmából - a valódi rajongókkal együtt - a Denon bemutat négy olyan terméket, amelyek tiszteletben tartják a Denon alapvető kompetenciáit a kiváló minőségű, legújabb technológiájú audio- és videotermékek tervezésében. Ezen komponensek mindegyike tükrözi a Denon kézjegyét a mérnöki tervezés, a megépítés és a dizájn területén.

 

de avc a110 ot 001 hi

 

AVC-A110 AV erősítő


A Denon büszkén mutatja be az AVC-A110 13.2 csatornás 8K AV erősítőjét, amelyet az eddigi legjobb, a hallgatót körülölelő házimozi-élmény nyújtására terveztek, ötvözve az összes olyan népszerű 3D-formátumot, mint a Dolby Atmos®, a DTS:X®, a DTS:X® Pro, IMAX® Enhanced, Auro-3D® és még sok más egyéb.
Az AVC-A110-et a részletekre való fokozott figyelemmel fejlesztették ki, és egy Denon hangmester hangolta össze alkatrész-szinten, hogy megszilárdítsa helyét, mint az egyik legkülönlegesebb AV-erősítőt, amelyet Denon valaha is gyártott. Az AV erősítő teljesen fekete belső tere a limitált példányszámú ezüst-grafit kivitelű alumínium elülső és oldalsó panelekkel, egyedi öntött lábakkal és réz transzformátor lemezzel épült a kiváló szigetelés érdekében.
8K/60Hz jeltovábbítást vagy felskálázást, valamint 4K/120Hz jeltovábbítást biztosít a játékhoz és a legújabb HDMI specifikációk támogatásával, az AVC-A110 lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a legjobb 4K házimozi rendszereket építsék, miközben rendelkezik a 8K kompatibilitással a későbbi frissítések könnyebb alkalmazása érdekében.
A csúcskategóriás játékosok számára az AVC-A110 automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM), változó frissítési gyakoriságot (VRR) és gyors képátvitelt (QFT) kínál, minimalizálva a késést, miközben kiküszöböli a kép szakadását a folyékonyabb játékmenet és a játékélmény fokozása érdekében.
Az AVC-A110 életszerű filmélményt nyújt a kategóriájában a legjobb monolit erősítő kialakításának, a nehéz 8,2 kg-os nagyáramú transzformátornak és az egyedi 22 000uF / 80V audio kondenzátoroknak köszönhetően, melyek csatornánként 150 wattot (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz), 0,05%, 2 csatornán meghajtva) biztosítanak. A legfejlettebb HDMI- csatlakozással (8 be / 3 kimenet), beleértve a dedikált 8K bemenetet, valamint a legújabb dinamikus HDR-szabványt a fényesebb jelenetek és a mélyebb fekete szín árnyalatok érdekében, a felhasználók kivételes színnel, tisztasággal és kontraszttal élvezhetik kedvenc filmjeiket, műsoraikat és játékaikat. Az eARC HDMI funkció (a fő HDMI kimeneten keresztül) lehetővé teszi a tömörítetlen és objektum alapú audio formátumokat, mint például a Dolby Atmos® és a DTS:X®, hogy egy intelligens TV-alkalmazásból közvetlenül csatlakozzon az AVC-A110-hez az élethű hangteljesítmény érdekében.

A teljes otthonon átívelő szórakoztató élmény érdekében a HEOS® beépített vezeték nélküli multiroom zene streaming technológiája elhozza a hallgató kedvenc tartalmát az otthon bármely pontjára (HEOS-kompatibilis hangszórókra van szükség), és az Apple® AirPlay 2 funkció által könnyedén streamelhet a mobileszközeiről. Az AVC-A110 hozzáférést biztosít a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokhoz is, például a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer és még sok máshoz is, hogy korlátlan hozzáférést biztosítson a felhasználók számára kedvenc zenéikhez, podcastjaikhoz és egyebekhez. A felhasználók élvezhetik az AVC-A110 hang vezérlését az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangutasító motorokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

de dcd pma A110 ot 001 lo

 

PMA-A110 integrált erősítő


A Denon PMA-A110 a legjobb választás azoknak a zenerajongóknak, akik meg akarják építeni álmaik kétcsatornás HiFi rendszerét. A Denon szabadalmaztatott, 7. Generációs, fejlett, ultra nagyáramú (UHC) topológiájával működtetett PMA- A110 integrált erősítő csatornánként 80 wattot ad le 8 ohmon (20kHz-20Hz, THD: 0.07%) ultratiszta teljesítmény mellett. Képes masszív áramkimenetet biztosítani a nagy teljesítmény igényű hangszórók meghajtására is, és biztosítja a kiváló linearitást a kimeneti szakaszban.
Mesteri precizitást és kifinomultságot, kivételes dinamikát és a finom részletek kiemelésének képességét kínáló PMA- A110 elősegíti a zene életre keltését. A Denon mérnökei gondosan megépítették az erősítő áramkört, hogy a használat során akár 100 kHz-es frekvenciaátvitel is biztosítható legyen. A hangerő áramkör elnyomja az erősítő zaját, magasszintű hang felbontást érve el. A PMA-A110 a Hi-Res audio források széles, dinamikus tartományát képes kezelni. Ezenkívül a négy Burr Brown PCM1795 chipet használó Quad D / A átalakító négyszeres konfigurációban működik az optimális, kiváló minőségű hangzás érdekében. Minden csatornának két PCM1795 chipje van, amelyek differenciál módban működnek a legnagyobb pontosság és a legjobb jel / zaj arány elérése érdekében.
A PMA-A110 az Ultra AL32 Processing technológiával is fel van szerelve, a Denon legújabb analóg hullámforma- reprodukciós technológiájával. Adatinterpolációs algoritmusok alkalmazásával és a Hi-Res 384 kHz / 24 bites PCM jelbemenet támogatásával ezek az algoritmusok interpolálják azokat a pontokat, amelyeknek nagy mennyiségű adatban kell létezniük a pontok előtt és után, hogy elérjék az eredeti jelhez közeli sima hullámformát. A bemeneti jel mintavételi frekvenciájának legfeljebb 32-szeres mintavételével a kimeneti mintavételi frekvencia 1,411 MHz (fs 44,1 kHz-n) vagy 1,536 MHz (fs 48 kHz-nél), amely az audiojelet bármilyen részletességgel reprodukálja.
A felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják az analóg és a digitális forrásokat, beleértve egy lemezjátszót is a beépített phono előerősítőhöz, amely kompatibilis mind a mozgó mágneses (MM), mind a mozgó tekercses (MC) hangszedőkkel. Élvezze könnyedén a nagy felbontású digitális audio tartalmat a rendkívüli Quad DAC-hoz csatlakoztatott, jitter-csökkentő koaxiális, optikai vagy USB-B bemenetekkel, így páratlan PCM lejátszási minőséget élvezhet 384 kHz-ig és DSD 11,2 MHz-ig, más néven DSD256-ig. A PMA-A110 ideális alap a modern audiofil zenei rendszerhez, párosítva a 110 éves Anniversary Edition DCD-A110 SACD lejátszóval és a DL-A110 MC hangszedővel, mindegyik a Denon hangmesterek által lett tervezve és speciálisan hangolva a végső audio teljesítmény elérése érdekében.

 

de dcd A110 left 001 lo

 

DCD-A110 SACD lejátszó 


A 110 éves jubileumi széria részeként a Denon bemutatja a mesterien kidolgozott, limitált kiadású DCD-A110 zászlóshajó SACD-lejátszót. Ez az izgalmas új modell a CD-k és a Super Audio CD-k, valamint a DSD-fájlok (2,8 Mhz / 5,6 MHz) és akár 192 kHz / 24-bites, DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezre rögzített nagy felbontású audio fájlok legjobb lejátszását kínálja. A felhasználók CD-R / RW lemezekre rögzített, legfeljebb 48 kHz mintavételi frekvenciájú zenefájlokat is lejátszhatnak.
A DCD-A110 iparágvezető audio teljesítményét a Denon szabadalmaztatott Suppress Vibration Hybrid (S.V.H.) mechanizmusának, páratlan hangfeldolgozásának, prémium alkatrészeinek és tápellátásának tulajdonítják. Az S.V.H. - a Denon többi magas minőségű lejátszóján alkalmazott mechanizmus - a lehető legrövidebb jelutakat kínálja a zaj csökkentése érdekében, valamint a kapcsolódó alkatrészeket, amelyek prémium anyagokból készülnek, például a felső panel rézlemeze a merevség erősítése érdekében, öntött alumínium a lemeztálcához, és 2 milliméter vastag acél a mechanizmus tartóihoz. Ezek a nagy tömegű, rezgés-ellenálló tulajdonságok hozzájárulnak a kiemelkedő rezgésállósághoz, és a mechanizmus alacsony súlypontja segít elnyomni a lejátszó belsejében a korong forgása miatt fellépő rezgéseket. A nem kívánt rezgés kiküszöbölésével a digitális jelek optimális pontossággal olvashatók ki a lemezről, stabil körülmények között.
A DCD-A110 új Quad DAC konfigurációt vezet be, átalakítva az Intel Cyclone 10 vezérelt új Ultra AL32 feldolgozó motorból érkező nagy mennyiségű adatot, a bejövő PCM jel akár 32-szeres túlmintavételezésével a legpontosabb hullámforma reprodukció érdekében. Ez a fejlett 4 x PCM1795 DAC topológia kiváló csatornaszétválasztást, rendkívül alacsony zajszintet és THD-szintet biztosít. Ezenkívül a DCD-A110 mellőzi a hagyományos OP-erősítő utószűrő áramköröket egy teljesen diszkrét szűrőfokozat alkalmazása érdekében, a gondosan kiválasztott, egyedi hangolású audio alkatrészekkel, amelyeket a Denon hangmester választott ki a kiemelkedő audio teljesítmény elérése érdekében. A DCD- A110 két óra oszcillátorral is fel van szerelve - mindegyik mintavételi frekvenciához (44,1 kHz és 48 kHz) egy - amelyek a frekvenciák között átkapcsolhatók, hogy alaposan elnyomják a jittert. Ez a kiváló minőségű óra a Quad DAC működés referenciája, és biztosítja, hogy a digitális audio áramkör mindig a maximális potenciálon működjön, függetlenül a forrás formátumától.
A limitált kiadású SACD lejátszó teljesen független tápegységekkel rendelkezik a digitális és analóg áramkörök számára az interferencia vagy a zaj megszüntetésére. Az analóg tápegység teljesen diszkrét, audióra optimalizált kialakítással büszkélkedhet az eredeti Denon nagy kapacitású (3300 μF) blokk kondenzátorral, amelyet az analóg audio áramkör tápegységéhez használnak a D/A konverter után. A DCD-A110 tápegysége impozáns egyedi alkatrészek köré épül, köztük nagy teljesítményű bipoláris csatlakozási tranzisztorok, teljesen diszkrét feszültségszabályozó áramkör, magas hangminőségű elektrolit kondenzátorok és polifenilén-szulfid kondenzátorok. Ezeket a speciálisan tervezett alkatrészeket a kiválasztott gyártókkal közösen fejlesztették ki, az ismételt hallgatási tesztek átfogó rendszerén keresztül, hogy tiszta, robusztus és stabil áramellátást biztosítsanak, ami kivételes szintű dinamizmust és teljeskörű audio teljesítményt eredményez.

 

 

DL-A110 hangszedő


Az új Denon DL-A110 hangszedő egy prémium kategóriájú mozgó tekercses tervezés, amelyet aprólékosan kézzel készítettek a japán Shirakawában található Denon Audio Works gyárban, ugyanúgy, mint az 1960-as években, amikor először mutatták be mint DL-103 hangszedő. Ezek a jubileumi kiadású Denon hangszedők képviselik a leghosszabb ideje gyártott termékeket, amelyek viselik a Denon logo-t, és fenntartják az eredeti, a szélessávú sztereó FM rádió sugárzási alkalmazásokhoz kifejlesztett hangszedő kialakítást.
A mindössze 6 gramm tömegű, könnyű DL-A110 ezüst-grafit háza biztosítja a hangszedő biztonságos és tökéletes egyenesbe állítását, kiegyensúlyozott, részletes hangzást és kiterjesztett alacsony frekvenciájú teljesítményt nyújtva, mely ideális az LP rajongók számára. A DL-A110 bajonett csatlakozóval van felszerelve, mely más néven SME tonearm interfész néven ismert.

Három speciális kiadású, 110 éves évfordulós termék - az AVC-A110, PMA-A110 és DCD-A110 - 2020 októberében lesz elérhető a hivatalos prémium Denon kiskereskedőknél. A negyedik speciális kiadású termék, a DL-A110 pedig 2020 novemberétől lesz elérhető.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció