Menu

Cart

Elérhető a NAD legújabb M33-as BluOS streaming DAC sztereó erősítője

 

A NAD bejelentette, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz az M33-as BluOS képes DAC/sztereó erősítő, ami egy komplett referencia szintű, egész otthont lefedő rendszer lelke lehet. Az M33 önmagában egy ultra-magas-teljesítményű streaming erősítő kimagasló audiophile hanggal. De más BluOS lejátszókkal kombinálva az egész otthonra kiterjedő vezeték nélküli audió rendszer középpontjaként is szolgálhat.

Az új Purifi Eigentakt™ (önálló órajales) Hybrid Digital erősítő technológia alkalmazásával az M33 is követi NAD azon hagyományát, ami nem más, mint a csúcstechnológiájú erősítő technológiák felkutatása és fejlesztése. A csatornánként rendelkezésre álló minimum 200 W valósághű megszólalás, és rendkívül alacsony torzítás és zaj. A mért teljesítmény már csak azért is lenyűgöző, mert túlszárnyalja még a legérzékenyebb és legkifinomultabb teszt berendezések képességei is.

Cas Ooostvogel, a NAD termékmenedzsere szerint „A NAD Masters M33-at a CES-en történt bemutató óta hatalmas izgalom veszi körül. Mint az első olyan erősítő, ami a Purifi Eigentakt™ technológiát használja, az általa produkált előadást hallani kell, hogy tényleg értékelni lehessen. Az M33 a hagyományos értelemben vett igazi csúcskategóriás audiophile erősítő egy nagy különbséggel: maximálisan kiszolgálja a modern világot, ahol a zene nagy része egy érintéssel elérhető az internet hatalmas zenei katalógusából. Ez nyilvánvalóan egy csodálatosan kényelmes dolog. Az M33 képessége, hogy ezt a zenét szétszórja egy multi-room audió rendszerben pedig megsokszorozza az élvezetet, az egyszerűséget és értéket.”

BluOS high-res zene streamelés

Az olyan kategóriájú termékek között, melyeket sokszor a komplexitással hoznak összefüggésbe, szokatlan lehet az M33 könnyű kezelése, amit a 7”-os színes érintőképernyő és BluOS kombinációja biztosít. A NAD ezt tartja a jelenleg elérhető legfejlettebb hálózati streamer és multi-room operációs rendszernek.

Egy kompatibilis termékek folyamatosan növekvő ökoszisztémájának részeként a BluOS szorosan integrálja a hardvert és szoftvert a kimagasló felhasználói élmény érdekében. Jelenleg az egyetlen igazi vezeték nélküli High-Res multi-room rendszerként a BluOS támogatja a High Res streaming legújabb szabványát a Master Quality Authenticated-et (MQA). A BluOS további 20 ingyenes vagy előfizetéshez között szolgáltatást támogat a lokálisan tárolt zenei könyvtárak mellett.

A BluOS-el az M33 megtartja az audiophile jellemzőit és olyan funkciókkal bővíti ki azokat, melyek még tovább terjesztik a képességeit, ugyanakkor megkönnyítik a kezelését. Vezérelhető a BluOS applikációval, a mellékelt távirányítóval, akár Amazon Alexa vagy Google Assistant eszközökön keresztül hangvezérléssel, szóval az M33 előlapján lévő érintőképernyőt igazából nem is muszáj megérinteni.

 

 

Dirac Live akusztikai korrekció a fedélzeten

A szakértők mind egyetértenek abban, hogy a legtöbb hangrendszer leggyengébb pontja a szoba akusztikája, mivel a szobában fellépő visszaverődések torzítják hangegyensúlyt és dinamikát. A Dirac, az egyik legelismertebb akusztikai korrekciós rendszer, nem csak a frekvencia jelgörbét állítja, hanem más akusztikai korrekciós rendszerekkel szemben az impulzusgörbét is optimalizálja. A hangszóró/szoba interfész optimalizálásával a zene sokkal életszerűbb lesz. Az M33-hoz a Dirac alapváltozata jár, ami 500 Hz-ig teszi lehetővé a korrigálást, de egy kisebb összegért elérhető a teljes tartományt lefedő változat is.

Az M33-hoz adnak egy precíziós mikrofont is, amivel el lehet végezni a szobában a méréseket, hogy a rendszer pontosan kalibrálható legyen az optimális teljesítményhez. Még a legkifinomultabb hangsugárzók is érzékelhetően javulnak a Dirac korrekcióval.

A Diracban összesen 5 különböző akusztikai beállítás menthető el (gondoljunk csak arra az egyszerű esetre, hogy mekkora hangzásbeli különbség van el- vagy behúzott függönyök esetén, vagy akár egy másik fotelbe ülve), vagy különböző frekvencia célgörbék is, ami az egyes zenei ízléshez vagy műfajhoz a legjobban passzolnak. Az M33 támogatja a fejlett „Bass Control” funkciót két egymástól független mélysugárzó kimenettel.

 

 

MDC (Modular Desgn Construction) – rugalmasság és érték hosszútávon

Az M33 már önmagában is teljes a számtalan ki-/bemenettel, BluOS-el, a Diracal a HDMI eARC-vel. Képes kiszolgálni a legnagyobb igényeket is. A jövőbeli elavulás veszélyét azzal csökkentették, hogy az M33 két MDC modullal bővíthető. A NAD az MDC platformot több mint egy évtizede vezette be, amivel az új technológiák könnyedén integrálhatók a meglévő termékekbe.

High-Res zene mindenhol

A multi-room mellett a BluOS másik vonzó tulajdonsága a high-res stremelés képessége, ami akár helyben tárolt vagy high-res tartalmakat is nyújtó internetes streaming szolgáltató (mint a Tidal, Deezer, Qobuz) által biztosított MQA dekódolást biztosít. De természetesen az olyan szolgáltatók is támogatottak, mint a Spotify, Amazon Musci, Slacker, TuneIn, nugs.net és még rengeteg más.

Csatlakozás és vezeték nélküli rugalmasság

Akár digitális vagy analóg forrás csatlakoztatásáról van szó, a z M33-nak nem kell szerénykednie: 5 digitális és 3 analóg bemenettel rendelkezik, melyek között megtalálható az XLR Balanced, valamint az MM és MC phono is.

A hátsó panel két szett hangszóró kimenetnek ad helyet, melyek bi-kábelezésre és sztereó Sub kimenetként is használhatók teljesen konfigurálható digitális vágási frekvenciával. Az Airplay 2 és Bluetooth AptX-HD pedig biztosítja a helyi streamelést telefonról vagy tabletről.

A phono és a fejhallgató sincsenek elfelejtve

Az M33-nak magas minőségű MM/MC phono bemenete van, ami akár az erre szakosodott külső egységekkel is képes felvenni a versenyt. A pontos RIAA kiegyenlítés, az okos fázis kioltó infraszonikus szűrő és a hatalmas túlterhelési határérték kombinációja biztosítja, hogy a lemezek a lehető legjobban szóljanak.

A fejhallgató rajongóknak a diszkrét fejhallgató erősítő hangja fog örömet szerezni, ami akár a sík és a magas ellenállású stúdió fejhallgatókar is képes meghajtani. A magas feszültséggel és alacsony kimeneti ellenállással a fejhallgatók is a legjobbat nyújtják. Akik a vezeték nélküli fejhallgatójukat szeretnék élvezni, azok számára pedig ott van Bluetooth Aptx-HD modul.

Vonzó design kimagasló ergonómiával

A teljes-ötvözet ház elegáns és praktikus. Az egyszerű hangerő vezérlő gombot egy színes TFT érintőképernyő egészíti ki. A több rétegű áramköri lapok és bonyolult belső felépítés biztos alapjáról az iso-pontos talpakkal rendelkező merev panelek gondoskodnak. Az M33 minden szempontból modern és naprakész megközelítéssel állt a hagyományos sztereó erősítőhöz, amit jövő-biztos jellemzőkkel fűszerezett meg.

 

 

Könnyű okos otthon integráció

A BluOS teljesen kéz nélküli vezérlést is lehetővé tesz bármely Amazon Alexa vagy Google Assistant eszközön keresztül. Az Airplay 2-nek kösz9nhetően a vezérlés akár Sirivel is lehetséges. Jelentős erőforrásokat öltek abba, hogy az M33 teljesen kompatibilis legyen az összes vezető okos otthon rendszerrel, mint az Apple, Creston, Control4, Lutron, KNX és sokan mások. Az M33 még a Roon zenei platformmal is kompatibilis lesz egy jövőbeli frissítést követően.

Mindez annyit jelent, hogy a világítás, árnyékolás, fűtés, légkondicionálás és biztonsági rendszer vezérlése mellett a telepítő vagy felhasználó zökkenőmentesen irányíthatja a BluOS multi-room rendszert egy közös felületről. Minden integrációt megbízható működésűnek hitelesítettek. A BluOS applikáció iOS és Android tabletekre és telefonokra valamint Windowsra és Apple OS-re ingyenesen letölthető és frissíthető.

Az M33 legfontosabb jellemzői

BluOS Streaming DAC erősítő
HybridDigital™ Purifi Eigentact™ erősítő techonógia
Folyamatos teljesítmény 200 W 8/4 ohmon
32-BIT / 384 kHz ESS Sabre DAC
Dirac Live akusztikai korrekció
Színes TFT érintőképernyő
BluOS multi-room integráció
2 x MDC foglalat a jövőbeli bővítésekhez
Vezeték nélküli vezérlés AirPlay 2 és aptX HD Bluetooth integrációval
Széleskörű digitális és analóg csatlakozási lehetőség HDMI eARC-vel
Zökkenőmentesen integrálható a vezető okos otthon vezérlő rendszerekbe

 

Forrás: Aida-audio.hu

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció