Menu

Cart

NAD M10 Bluos streaming integrált erősítő teszt

 

A NAD M10 streaming integrált erősítőről a megjelenését követően egyből csak jókat lehetett mondani, ezt bizonyítja Gordon Brockhouse tesztje is, ami a SoundStage! Simplifi oldalán jelent meg a tavalyi évben.

 

„Ha ma költöznénk be, akkor pár dolgot lehet, hogy máshogy csináltunk volna. A NAD új Masters M10 BluOS streaming integrált erősítője (2.499 $, USD) elkápráztató, de kis méretével nem akar vizuálisan uralkodni. Otthont ad egy hálózati lejátszónak, DAC-nak, és erős 100 wattos erősítőnek egyetlen szuper-stílusos csomagban. Boldog lennék az M10-el a kandallópárkányon, vagy egy kis asztalkán a kanapé közelében, hagyományos hangfalakat hajtva vele. Akárcsak a designra figyelő feleségem is.

És a hangot tekintve sem kellene kevéssel beérnünk, mert (spoiler következik) az M10 fantasztikusan szól. Az egyik fontos tulajdonsága a beépített Dirac Live akusztikai korrekció, ami kompenzálja a nappalink nem éppen ideális akusztikáját.”

 

 

Konklúzió

„Ha egy stílusos élettérbe nagy teljesítményű hifit szeretne, ami minimális rendetlenséggel jár, a NAD Masters M10 BluOs streamer integrált erősítő nagyszerű választás. Elkápráztatóan néz ki, csodás a hangja és a BluOS appal zökkenőmentesen működik. Kell egy jó hangfalpár és készen van az ütős rendszer. Melegen ajánlott.”

 

Az teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

 

Forrás: Aida-audio.hu

Bejelentkezés vagy Regisztráció