Menu

Cart

NAD D 3045 Integrált erősítő-DAC teszt

 

A Soundstage Access oldalán még tavaly jelent meg a NAD D 3045-ös integrált erősítő / DAC-ról Hans Wetzel tesztje, aki lényegében csak pozitívan tudott nyilatkozni róla.

„Ahogy megérkezett azonnal kicsomagoltam és a rendszeremhez illesztettem, leváltva vele a Hegel Music System H590-es integrált DAC-ot, és a zsigereim azt súgták, hogy a kis kanadai erősítő nem hangzik annyira másnak a botrányosan drága (11.000 $) norvég alteregójához képest – ez kezdetnek nagyon jó dolog volt. Ugyanakkor a NAD hangjával kapcsolatban semmi sem volt szembeötlő, és aggódtam, hogy a végén ugyan nagyon kompetens, de kicsit élettelen lesz hallgatni. Azonban, ahogy a hallgatással töltött órák gyűlni kezdtek a NAD hangjában több olyan jellegzetesség is feltűnt, ami borzasztóan sok hallgatónak tetszene.”

 

 

Konklúzió

„Ez egy elragadó kis erősítő. Visszafogott méretei miatt akár elsődleges vagy másodlagos rendszernek is könnyen elképzelhető, és felállított pozícióban elhelyezve egy nagy kiterjedésű fa, vagy farost lapon akár egy desktop rendszer központja is lehet. Igen, a fejhallgató kimenet egy kicsit csalódás volt, de ez egy kicsit sem befolyásolja a véleményemet, hogy ez egy fantasztikus termék. A vezetékes és vezeték nélküli digitális bemenetei megfizethető áron nyújtanak igazi hifi hangot, míg a sub kimenetei, ARC HDMI csatlakozó, MM phono bemenet és – a hab a tortán – az MQA támogatás olyan rugalmassággal szolgálnak, amivel bármilyen audiophile elégedett lenne.”

 

A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

 

Forrás: Aida-audio.hu

Bejelentkezés vagy Regisztráció