Bartimex Audio Webáruház

Váltás desktop módra Belépés


WD Red SATA merevlemez

Értékelés: Még nincs értékelés Gyártó: Western Digital E-mail
WD Red SATA merevlemez
WD Red SATA merevlemez
WD Red SATA merevlemez
WD Red SATA merevlemez
WD Red SATA merevlemez
ÁrSzállítás díj kiszállítás esetén: 2.500 Ft
Alap ár adóval együtt:32.000 Ft
Eladási ár:32.000 Ft
Garancia

Típus

1-2nap.png

Leírás

NAS merevlemez

 

A WD Red merevlemezek kifejezetten 1–8-lemezes NAS-okhoz készültek, hosszabb élettartammal, emellett halkabb működés (max. 24 dB), és alacsonyabb fogyasztás – így még alacsony üzemi hőmérséklet – jellemzi őket, mint a Green szériát.


Extrák:

  • NASware 3.0 – az optimalizált áramfelvételnek köszönhetően jelentősen csökken az áramfogyasztás, és alacsonyabb lesz a lemezek hőmérséklete működés közben. Ezáltal az átlagos megbízhatóság és teljesítmény javul, miközben olcsóbbá válik a NAS hosszú távú üzemeltetése.
  • IntelliPower – automatikusan változik a lemez forgásának sebessége (5400–7200 rpm között), valamint a cache és az átvitel sebessége az alacsonyabb fogyasztás érdekében úgy, hogy a teljesítményben ez ne okozzon változást.
  • IntelliSeek – a fej mozgatásának optimalizálása a fogyasztás és a zaj csökkentésének érdekében.
  • StableTrack – a motor tengelyének mindkét vége rögzített, így csökkent a vibráció, gyorsabb és pontosabb lett a fej pozícionálása a lemezműveletek során.
  • Low power spin-up – a lemez felpörgetésekor a szokásosnál kisebb az áramfelvétel, így csökken a winchestert használó eszköz terhelése bekapcsoláskor.
  • NCQ (Native Command Queuing) – képes felcserélni a számítógépről érkező parancsok sorrendjét, hogy optimálisabb legyen a lemez sebessége, minél kevesebb idő menjen el a fej lépegetésével.
  • Advanced Format (AF) – Új módszer a formázás során, melynek segítségével jobban kihasználható a merevlemez, több szabad helyünk lehet egy adott méretű diszken formázás után.
  • NoTouch™ ramp load – a lemeztányérokra író fej sosem ér hozzá a mágneses réteghez, így jóval kevesebb a kopás a felületeken. Szállítás közben, rázkódáskor sem történik meg, hogy érintkezne a fej a lemezkoronggal.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.