Bartimex Audio Webáruház

Váltás desktop módra Belépés


Denon AH-MM400

Értékelés: Még nincs értékelés Gyártó: Denon E-mail
Denon AH-MM400 fejhallgató
Denon AH-MM400 fejhallgató
Denon AH-MM400 fejhallgató
Denon AH-MM400 fejhallgató
Denon AH-MM400 fejhallgató
ÁrIngyenes kiszállítás!
Alap ár adóval együtt:149.990 Ft
Kedvezmény:10.000 Ft
Eladási ár:139.990 Ft
1-2nap.png

Leírás

Zárt  fejhallgató

Az új sorozat csúcsmodellje, a referencia-osztályú AH-MM400 tartalmazza az over-ear (circum-aural) kivitelű fülkagylót, melyet a legnagyobb komfort, valamint passzív akusztikai szigetelés nélküli zajcsökkentés jellemez. Emellett a valódi amerikai diófa fülkagyló ház természetes hangzást és elegáns külsőt biztosít ennek a fejhallgatónak.

Minden fülkagylóban egy speciális 40 mm-es membránt találunk, ami magában hordozza a Denon saját fejlesztésű "Free Edge" technológiát, amely eltekint a meghajtó szélén található szokásos hátsó peremtől, így annak a mozgásakor azt pusztán a legalacsonyabb torzítás és a legszélesebb dinamikatartomány jellemzi. A membrán a Denon saját fejlesztésű fejlett többrétegű Carbon/papír keveréke, amely egyesíti a könnyedséget a nagy merevséggel és a meghajtók emellett természetesen neodímium mágnessel rendelkeznek.

Az AH-MM400 kortárs európai dizánja a kényelmes párnázott fejpánttal - mely alumínium ötvözet fülkagyló tartót tartalmaz - gyors és könnyű összehajthatótágot biztosít. Két cserélhető tartozék audio kábelt találunk a dobozában (mindkettő Oxygen Free Copper vezetékkel). Az egyik kábel tartalmaz egy in-line távirányítót és mikrofont, míg a másik egy egyenes kábel (távirányító/mikrofon funkciók nélkül). Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyik kábel folyamatosan az okostelefon vagy a hordozható eszköz közelében legyen, míg a másik maradhat otthon egy audio-rendszerhez csatlakoztatva. Az egyedi hordtáska szintén tartozék, valamint egy 3,5 mm-es, 1⁄4"-os fejhallgató jack adapter is, amivel csatlakoztatható az otthoni audio rendszerhez. 

Forrás: sztereomagazin.hu

Jellemzők:

Over-Ear fejhallgató 40 mm-es Free Edge meghajtókkal
Valódi fa fülkagyló
Összehajtható mechanizmus
Leválasztható kábel csatlakozások
Műbőr fejpánt
fém felfüggesztés
Mellékelt tartozékok:
1.3m hosszú kábel Apple vezérléssel
1.3m hosszú OFC kábel
Hordtáska

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.